avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... angajari in sistem public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

angajari in sistem public

conform legii 330/2009 se mai pot face angajari de personal pe un post vacant existent in statul de functii?????si in ce conditii???incepand cu 01.01.2010?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:04, 11 Decembrie 2009
Buna ziua !
Atat art.26 din legea 330/2009 cat si art.7 din Anexa nr.1 a legii, prevad posibilitatea angajarii personalului , atunci cand situatia o impune si aceasta dupa 01.01.2010 cand legea intra in vigoare.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare contractual pana la organizarea concursului buia buia Buna ziua, am o nelamurire legata de angajarea unei persoane ca sofer, transport scolar fara examen - pe moment. Fostul sofer a decedat acum 2 zile; tinand ... (vezi toată discuția)
Scoatere posturi la concurs-bugetari mariateodoru mariateodoru imi poate cineva spune care este procedura scoaterii posturilor la concurs pentru institutiile bugetare. adica : daca este legal pina la 31 dec. a.c. care sunt ... (vezi toată discuția)
Promovare salariat care nu ocupa post unic..... lia19. lia19. Avem un salariat economist II care ne someaza sa-l promovam economist I.Precizez ca in institutie mai exista economisti deci salariatul in cauza nu reprezinta ... (vezi toată discuția)