Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Control medicina muncii pentru reintoarcerea din CCC
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Control medicina muncii pentru reintoarcerea din CCC

Buna ziua!
Sotia urmeaza sa se intoarca la serviciu pe 6 aprilie. Saptamana viitoare are programat controlul . In conditiile actuale, e vreo derogare cu privire la treaba asta? Ar exista vreo alta varianta pentru a nu se prezenta personal? Nu ar vrea sa se expuna inutil...
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:49, 25 Martie 2020
Art.1 este foarte clar. Ordinul se refera la activitati spitalicesti.
Pentru lamuriri clare, Inspectia muncii/ Ministerul muncii ar trebui sa dea un comunicat, de completare.
Daca s-ar amana examinarea medicala si in perioada de amanare se inregistreaza un eveniment nedorit, va intervenit parchetul. Cine isi asuma responsabilitatea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In bucataria unui restaurant este obligatorie purtarea mastii ... marianadavid marianadavid In bucataria unui restaurant este obligatorie purtarea mastii de protectie? Ord 874/81/2020 spune ca medicul de medicina muncii sa intocmeasca evaluarea de ... (vezi toată discuția)
Ordinul 81/2020 - instruirea ssm si medicul de medicina muncii apetra apetra In Ordinul 81/2020 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor ... (vezi toată discuția)
Termoscanarea incalca drepturile cetatenilor, este discriminatorie si este un gest degradant adalgia2003 adalgia2003 1. Constitutia spune ca statul respecta viata privata. Dreptul la viata intima si privata presupune si respectarea dreptului la informatiile referitoare la ... (vezi toată discuția)