avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic Start-Up
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic Start-Up

Buna ziua, dores sa stiu daca am firma finantata prin programul Start-Up pot sa beneficiez de somaj tehnic pentru unul din angajatii mei?
Cel mai recent răspuns: davidionut , utilizator 20:50, 23 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, intrucat legea nu face distinctie .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
chiar daca inca sunt sub monitorizare? cum ar trebui sa ma afecteze acest lucru, si in lunile trecute nu am avut profit (conteaza). Ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii de 2250 lei pentru angajatori Dumitru Stana Dumitru Stana Sunt in varsta de 54 de ani si am fost angajat din somaj fara indemnizatie, la o firma infiintata in anul 2017 si care face productie cu utilaje cumparate prin ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate indemnizatie somaj si firma care a obtinut fonduri prin programul start up nation mpokins mpokins Buna ziua, am primit fonduri nerambursabile prin programul START UP NATION, acuma sunt in faza de implementare a proiectului, am 3 angajati, eu, sotul si tatal ... (vezi toată discuția)
Subventii someri srl-d mihaipopovici mihaipopovici Buna ziua. Intentionez sa infiintez o firma SRL-D pentru accesarea de fonduri europene prin programul start-up nation si dupa cum stiti pentru acest program ... (vezi toată discuția)