avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Angajari suspendate pe 3 luni
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Angajari suspendate pe 3 luni

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o situatie mai deosebita. In urma unei promisiuni de angajare (declarat admis la concurs de angajare, asteptam incadrarea pe post) mi-am incheiat contractul de munca cu fostul angajator cu acordul partilor. In situatia de acum compania a suspendat toate angajarile pentru 3 luni, iar eu am ramas fara venituri. Pot beneficia macar de ajutor de somaj..sau e vreo solutie pentru somaj tehnic? Precizez ca aveam o vechime de 9 ani la fostul angajator, implicit contributiile platite pe aceasta perioada. Multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2020
Cristina19830403, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 24 Martie 2020
Nu puteti beneficia macar de ajutor de somaj si nici de somaj tehnic.
Dar totusi, un sfat, o solutie? Luna aceasta inca incasez venituri salariale pentru luna trecuta de la vechiul angajator, dar nu se stie cat se va prelungii aceasta situatie si nu pot ramane fara niciun venit, doar cu alocatia copilului, dupa 20 de ani de platit contributii la stat. Multumesc
Adresati-va Primariei in raza careia domiciliati pentru un ajutor social, daca nu mai aveti venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma ... " la capatul puterilor " VioBub VioBub Buna ziua, am o firma care \"nu mai merge\" de aproximativ doi ani. Firma are 4 angajati, toti au peste 45 de ani, si practic am continuat activitatea si n-am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil justme91 justme91 Buna ziua, as avea niste intrebari pentru cine poate sa-mi raspunda. Am lucrat pentru o perioada de 3 ani pentru un angajator, in martie am schimbat locul de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa contract de munca in anglia prietenoasa prietenoasa buna ziua,stimati domni!intrebarea mea este,daca dupa 11 luni de munca cu contract legal in Anglia,am dreptul la somaj din partea acestei tari?Oficiul judetean ... (vezi toată discuția)