avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Imposibilitate platire leasing auto de catre firma in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Imposibilitate platire leasing auto de catre firma in contextul Covid 19

Buna ziua!
Am o masina in leasing, iar in contextul actual determinat de Covid 19 ma gasesc in imposibilitate de plata,
Masina este achizitionata de la Dacia prin firma de leasing nonbancara cu care colaboreaza ei,
Exista posibilitatea amanarii leasingului pana trece aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Colaborator doreste sa achizitioneze o masina in leasing prin firma cu care colaboreaza florentinaadriana13 florentinaadriana13 Un colaborator al firmei (fost angajat, actual are contract de colaborator) doreste sa achizitioneze o masina in leasing prin firma cu care colaboreaza.(din ... (vezi toată discuția)
Leasing sub_bass2002 sub_bass2002 Imi cer scuze pentru intrebare dar am niste nelamuriri cu leasingul si nimeni nu poate sa ajuta la o masina mica. Am o masina mica pe leasing la firma si ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal în contextul covid 19 kmykmy kmykmy Bună ziua!Sunt însărcinată în 23 de săptămâni și mi-am anunțat angajatorul în scris.In urma înștiințării am fost contactata de către medicul ... (vezi toată discuția)