avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Buna ziua,
Sunt angajată unei societăți private cu un numar total de 12 angajați .Din lipsa lucrului din motiv a problemelor cu Coronavirus 19, patronul firmei probabil v-a fi nevoit să ne trimită în șomaj tehnic dar totodata a spus ca nu se poate până nu apare in monitorul oficial.
As dori sa stiu din ce moment poate trimite angajatii in somaj tehnic si care sunt contributiile angajatorului!
Multumesc

Alte discuții în legătură

Ce drepturi au angajatii in contextul pandemiei covid 19 Cristina Boțoc Cristina Boțoc Buna ziua, Eu sunt lucrator comercial într-un magazin de încălțăminte si textile. Magazinul nu se afla într-un complex comercial deci încă nu este ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic acin acin avand in vedere ca firma la care lucrez are 400 angajati si numai o parte din ei vor fi in somaj tehnic de exemplu jumatate din ei cum se intocmeste statul de ... (vezi toată discuția)