avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor administrator srl rămas fără venit
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor administrator srl rămas fără venit

O intrebare va rog, daca sunt administrator al unui srl cod caen 9001 ce trebuie sa fac daca s au anulat toate contractele pt evenimente tinand cont ca nu mai am alte venituri?Pot beneficia de vreun ajutor pentru perioada asta in care din cauza covid 19 numai am nici un venit...?Multumesc pt raspuns...

Alte discuții în legătură

Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu ingrijire copil pana la 2 ani lilyanna lilyanna in cazul in care sotia nu are stagiul de cotizare de 12 luni, sotul care este administrator la o sc comerciala, poate beneficia de aceasta indemnizatie? ... (vezi toată discuția)
Care sunt atributiile unei contabile? alexandraneacsu89 alexandraneacsu89 Am un SRL-D infiintat anul trecut iar de contabila ce mi-am ales-o nu sunt multumita. Ea s-a ocupat de infiintarea firmei, desi basbaia pur si simplu in ... (vezi toată discuția)