avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Informatie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Informatie

Am o cafenea o locatie inchiriatape o franciza ce fac cu chiria eu trebuie sa platesc chiria ce e de facut in situatia aceasta

Alte discuții în legătură

Vreau sa preiau o franciza de cafenea. Dumitrapetra Dumitrapetra Buna ziua ,verisoara mea are o franciza de cafenea cu 4 locatii deschise,la una vrea sa renunte si vreau sa o iau eu,o sa imi fac un srl dar ma intereseaza sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o cafenea în franciza. locația este în aeroport. ... Simona Jivu Simona Jivu Bună ziua. Am o cafenea în franciza. Locația este în aeroport. Vânzarea este afectata din lipsa de zboruri. Am 2 oameni activi, iar restul 6 sunt în ... (vezi toată discuția)
Datorii de plata dupa inchiderea firmei Franciza Franciza Buna ziua, Am avut o cafenea pe care am inchis-o pentru ca nu a functionat . In contractul chiriei spatiului era stipulat ca trebuie sa-i anunt cu 3 luni ... (vezi toată discuția)