avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Despre șomaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Despre șomaj tehnic

Dacă sunt angajatul unei fundații oare am dreptul la șomaj tehnic sau ce altă formă decajutor voi lua(dacă voi lua) în urma închiderii activității
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 24 Martie 2020
Dac aveti c.i.m., da aveti posibilitatea de a beneficia de somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere date suspendare revisal Anca Ciaus Anca Ciaus Buna, La ce data introducem suspendarea cim, conform ordonantei, pentru a beneficia de somajul tehnic? De la data inchiderii activitatii prin normele in ... (vezi toată discuția)
Nu am dreptulla somaj tehnic danypopica danypopica Buna ziua! Lucrez la o firma din cluj din 3-09-2008, este primul meu loc de munca, din 15-07-2009 se spune ca intram in somaj tehnic, dar eu nu am dreptul ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic dupa ccc urmeaza sa revin la munca la 1 an si 10 ... Liliiii3 Liliiii3 Somaj tehnic dupa CCC Urmeaza sa revin la munca la 1 an si 10 luni din ccc insa colegele mele de pe acelasi post sunt in somaj tehnic, ca urmare a inchiderii ... (vezi toată discuția)