avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Bună ziua. Dacă sunt în șomaj tehnic am voie să mai lucrez în part time la altă firmă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 24 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomajul tehnic si al 2 lea job Miky778 Miky778 Buna ziua Lucrez la o firmă full time.Dar cu pandemie de acum lucrez 3 saptamani si o saptamana sunt in somaj tehnic.As vrea sa mi iau cel de al 2 lea job. ... (vezi toată discuția)
Ref job part time Nedeta Nedeta Buna ziua! Sunt in șomaj tehnic ca urmare a măsurilor stării de urgenta. Pot in aceasta perioada sa lucrez part time? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna seara! dacă lucrez in domeniul horeca și am intrat in ... NumeRandom NumeRandom Buna seara! Dacă lucrez in domeniul horeca și am intrat in somaj tehnic, pot face livrari prin glovo sau food panda fără să pierd șomajul? Dacă da, am o ... (vezi toată discuția)