Buna ziua!
As avea o intrebare legata de pasajul referitor la activitatea fizica, citata din declaratia pe proprie raspundere:
"deplasare scurtă, lângă domiciliu, pentru desfășurarea de activități fizice individuale,
în aer liber, cu excluderea oricărei forme de activitate sportivă colectivă"
Ce inseamna mai exact "langa domiciliu"? Exista o anumita raza in care suntem obligati sa stam?
Pun aceasta intrebare deoarece as dori sa alerg intr-un parc la 1km de domiciliul meu, si nu sunt sigur daca mi se permite.
Multumesc anticipat!
Faceți sport în casă, ieșiți doar în caz de urgență!
Trebuie să înțelegem că succesul în combaterea virusului este un "sport" de echipă iar victoria ia naștere din unitate și solidaritate!
Uneori, viață ne arată că este prudent să mai facem și pași de melc sau chiar să dăm înapoi ca racul, indisolubil legați de speranța că lucrurile se vor schimba invariabil în bine...
Fiecare decizie pe care o luăm are repercusiuni, imediate, sau afectate de sfera temporală...
Dumnezeu rânduiește fiecare lucru care ni se întâmplă, fie că este vorba de eșecuri, fie că este vorba de dezamăgiri sau de întâmplări fericite. El ne călăuzește mereu pașii și ne dă fix cât putem duce!
Și eu cred că putem duce "povara" de a sta, cât mai mult, în casă pentru a le permite medicilor să se ocupe de pacienții deja existenți!
cu atat mai mult ca din zi in zi, raman din ce mai putin medici , pt ca intra in izolare, se inchid sectii, spitale.. deci nu or sa fie disponibile unitati, nici din cele existente.