avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Activitate Fizica Individuala
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Activitate Fizica Individuala

Buna ziua!
As avea o intrebare legata de pasajul referitor la activitatea fizica, citata din declaratia pe proprie raspundere:
"deplasare scurtă, lângă domiciliu, pentru desfășurarea de activități fizice individuale,
în aer liber, cu excluderea oricărei forme de activitate sportivă colectivă"
Ce inseamna mai exact "langa domiciliu"? Exista o anumita raza in care suntem obligati sa stam?
Pun aceasta intrebare deoarece as dori sa alerg intr-un parc la 1km de domiciliul meu, si nu sunt sigur daca mi se permite.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 24 Martie 2020
Cu siguranță nu vor mai fi permise intrările în parcuri, prin Dispoziții ale autorităților. Lângă domiciliu înseamnă exact într-o anumită arie precizată în actul normativ.
Si care este mai exact aceasta arie?
Continuati discutia in primul topic deschis de dvs.:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate fizica individuala - covid 19 Ayysee Ayysee Buna ziua! As avea o intrebare legata de pasajul referitor la activitatea fizica, citata din declaratia pe proprie raspundere: \"deplasare scurtă, lângă ... (vezi toată discuția)
Contraventie - ordonanta de urgenta covid-19 Stefan_92 Stefan_92 Buna ziua. Pe data de 28 Martie, in jurul orei 2 noaptea, eu si cu un prieten am iesit sa ne plimbam intr-o locatie aflata la 5 minute distanta de locuintele ... (vezi toată discuția)
Lămuriri legate de limitarea circulației în intervalul 22-06 the_adb the_adb Salut. Am și eu o întrebare. Probabil că deja e binecunoscută celebra ordonanță militară care restricționează libera circulație a populației între ... (vezi toată discuția)