avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare poza din buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare poza din buletin

În caz de imi fac operații faciale pentru remodelarea feței,este nevoie sa schimb buletinul pentru a reactualiza poza?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:26, 29 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal ca DA. Sunteti obligat sa faceti asta intrucat fizionomia din actul pe care il aveti nu mai corespunde.
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2020
Justitiarul711, utilizator

Justitiarul711 a scris:

Normal ca DA. Sunteti obligat sa faceti asta intrucat fizionomia din actul pe care il aveti nu mai corespunde.

Și dacă am amprente luate la politie trebuie sa refac și acele poze din lateral ?
Numai daca va cheama si atunci ...va duceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii absurde la depunerea actelor pentru cartea de identitate birog birog De curand am cumparat o casa noua si trebuie sa-mi schimb buletinul. Am fost la sectia de politie, unde dupa multe ore de stat am aflat ca nu mi se permite ... (vezi toată discuția)
Schimbarea fizionomiei cryingangel cryingangel Buna seara, As avea si eu nevoie de un pic de ajutor,sper ca am selectat corect rubrica. Situatia mea e in felul urmator, un \"stimat\"domn m a legitimat si ... (vezi toată discuția)
Preschimbare buletin din strainatate magdaradu18 magdaradu18 Buna ziua. Sunt in ITALIA si in luna iulie imi expira buletinul..problema este ca nu pot sa ma duc in ROMANIA sa il schimb, din cauza locului de munca. Am ... (vezi toată discuția)