avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declarația pe propria răspundere - transport Wizz Air
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declarația pe propria răspundere - transport Wizz Air

Mi-am planificat concediul pentru sfârșitul lunii dar, cei de la Wizz Air pe lângă faptul că nu răspund la telefon și-au închis și formularul de contact de pe site și, oricum cred că nu o să îmi anuleze biletele fără (€80.00 FEE+SERVICES).

Cum trebuie să pun problema în față poliției pe: (declarația pe propria răspundere)?
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
garland, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare zbor wizz air Helena21 Helena21 Buna ziua. În data de 11.03.2018 am cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Lisabona, pentru perioada 24.05.2018-29.05.2018. În data de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la wizz air rada_19@yahoo.es rada_19@yahoo.es Recuperare bani de la Wizz Air Inainte de pandemie am cumparat bilete de la wizz Air pentru o calatorie. Compania si-a anulat zborul si ne-a dat 2 variante: ... (vezi toată discuția)
Bilet de avion anulat Ianko33 Ianko33 Buna , Am și eu o întrebare deoarece mi sa anulat returul pe un bilet de avion tur-retur. Am plecat din Budapesta către Cebu , am zburat cu doua compani ... (vezi toată discuția)