avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizația pentru zile libere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizația pentru zile libere

Buna ziua,sunt asistent medical și nu pot beneficia de zile libere,as putea sa depun declarație pe propria răspundere pentru plata indemnizație.. Soțul este angajat în țară dar lucrează în Belgia și nu beneficiază de zile libere.Multumesc..Cei de la Runos spun că nu pot beneficia pt ca nu soțul nu lucrează în domeniu..
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2020
Chelsoi, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt medic si am depus cerere pt cei 75% plata pt ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, sunt medic si am depus cerere pt cei 75% plata pt copil si mi s-a respins pe motiv ca sotul lucreaza la privat si ar trebui sa primeasca zile libere ... (vezi toată discuția)
Oug 147/2020 cine se încadrează pentru a primi bani? Filip Adiel Filip Adiel Buna ziua! Sunt medic dentist la privat iar soția lucreaza la un spital de Stat. Ea a facut cerere catre angajator pentru a primi cei 75% din venit pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului adinamiia adinamiia buna am si eu o intrebare... am nascut pe 4 iulie anul acesta marti 13 iulie am mers la primarie sa fac dosarele pentru alocatia copilului ce dreputio are ... (vezi toată discuția)