avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate proprietar spatiu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

proprietar spatiu

Buna ziua.guvernul amana plata chiriilor si utilitatilor.eu sunt proprietar de spatiu, pt care primeam chirie si din care traiesc.nu am alt venit.cum ne ajuta pe noi cei care aveam de incasat chiria?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2020
valysa, utilizator
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 13:02, 26 Martie 2020
Ce destinație are spațiu de care vorbiți)? Locuință, comercial? ați văzut vreun act normativ din care să reiasă ceea ce afirmați? Până va fi publicat aveți răbdare, în situația dumneavoastră sunt și chiriașii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma dmdaniel dmdaniel Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o situatie: Am o garsoniera inchiriata cu contract de inchiriere si as dori sa infiintez o firma care sa aiba ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere georgescuvaleria georgescuvaleria Sunt o persoana fizica care a inchiriat un apartament unei persoane juridice pe o perioada de 3 luni Contractul de inchiriere inregistrat la administratie a ... (vezi toată discuția)
Cum scap de chiriasii care fac zgomot sub apartamentul meu ? tungus tungus Locuiesc la etajul 1 si sub mine, la parter ,este spatiu comercial .In ultimii 2 ani proprietarul ( pers.juridica ) a inchiriat doar la persoane care au ... (vezi toată discuția)