avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... carantina totala
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

carantina totala

Buna ziua,
sunt din Oradea si trebuie sa merg langa Bucuresti sa il iau pe socrul meu la noi, fiind in varsta, respectiv trebuie sa il aduc cu masina.
Cum procedez? Astia de la politie te amendeaza daca te prind in masina si nu faci transporturi de alimente?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 26 Martie 2020
Trebuie sa aveti la dvs acea declaratie pe propia raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot parasi localitatea de domiciliu pentru... Alexandru0312 Alexandru0312 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Nu imi este clar daca in urmatoarea situatie pot parasi legal localitatea. Socrii mei locuiesc ... (vezi toată discuția)
Posibila inmatriculare cu furt de identitate kmeleonu3 kmeleonu3 Salutare, De 2 ani sunt plecat din tara si am constatat luna trecuta ca figurez cu o restanta enorma la directia taxe si impozite + o alta suma enorma pe ... (vezi toată discuția)
O ruda a patruns in locuinta fara voia mea iar acum nu stiu cum sa o evacuez MihaiEnache MihaiEnache Ruda este un unchi ce a stat in apartamentul unde locuiesc acum(cel in care a patruns)el inca are buletinul cu adresa unde stau eu chiar daca eu am cumparat ... (vezi toată discuția)