avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Sunt somer
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Sunt somer

Ce se intampla daca se termina perioada de somaj ?.am voie sa merg sa caut de lucru? Nu ma refer la somaj tehnic.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2020
Cum., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 26 Martie 2020
Puteti cauta un nou loc de munca , dar va fi greu cu deplasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Florance2000 Florance2000 buna dimineata, am o prietena care se afla in concediul de crestere copil si ar trebui sa se intoarca la munca in ianuarie 2011. societatea la care a lucrat ... (vezi toată discuția)
Repartizare loc munca de la ajofm in timpul concediului medical ancabuzatu ancabuzatu Buna ziua, Sunt somer de cca 2 luni. Ieri am mers la doctor mi s-a dat un concediu medical (pe perioada 13-19.02.2013) pe care m-am dus azi, 14.02.2013, sa-l ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct lucru in concediu crestere copil mamaruta2008 mamaruta2008 buna ziua. va rog sa ma sfatuiti si pe mine in ceea ce priveste urmatoarea problema: impreuna cu inca o colega ne aflam in concediu pt crestere copil iar ... (vezi toată discuția)