avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic la persoanele care obtin si alte venituri
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic la persoanele care obtin si alte venituri

Se poate acorda somaj tehnic unui angajat care, desi nu isi poate desfasura activitatea ca medic stomatolog in aceasta perioada cform contractului de munca pe care il are la cab (part time), dar obtine venituri de pe urma contractului pe care il are ca medic rezident(full time)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 26 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in concediu de risc maternal la ambi angajatori daca am rapoarte diferite? Amonim Amonim Buna ziua, am doua joburi unul full time altul part-time, cel de part-time e mai bine platit, chiar daca e job secundar, sunt insarcinata si la cel full Time ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj adrian mihail adrian mihail am fost angajat la 2 firme una full time si cealalta part time..de la cea cu norma intreaga s-a restructurat postul,pot sa iau somaj si sa raman angajat la ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)