avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Încetarea contract de munca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Încetarea contract de munca

Am avut 2 locuri de munca timp de trei ani la unul în martie 2020 din motive neimputabile mie nu am mai continuat pt că s a închis Restaurantul .in ce condiții pot beneficia de șomaj .precizez că este un șomaj definitiv nu tehnic.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:49, 27 Martie 2020
La celalalt loc de munca aveti un venit mai mare de 500 de lei?
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
Ionut.ion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In conditiile in care c.i.m. inceteaza la ambii angajatori . ...somajul acordat in baza Legii 76/2002 nu se cumuleaza cu salariu.
Da și la celălalt angajator salariul este mai mare de 500 de lei
Nu are nicio legatura salariul dvs ... Reiterez : somajul acordat in baza Legii 76/2002 nu se cumuleaza cu salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj anerol anerol Buna ziua, am si eu o intrebare la care as vrea, daca se poate,sa-mi raspundeti dv si anume: sotul meu a fost angajat la o companie si i-a incetat ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare - somaj CATALENA CATALENA Buna dimineata si o primavara frumoasa tuturor ! :) Ma confrunt cu o situatie si anume stagiul de cotizare al unui salariat care doreste sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)
Somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua, Din 14.01.2015 sunt in somaj. As fi interesta sa stiu daca imi gasesc un loc de munca part time pe perioada determinata daca imi voi pierde somajul ... (vezi toată discuția)