avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendarea contractelor de munca inainte de ordonanta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendarea contractelor de munca inainte de ordonanta de urgenta privind inchiderea restaurantelor

Buna ziua,
cu cateva zile inainte de a se impune suspendarea restaurantelor, am decis sa suspendam activitatatea, astfel ca am intocmit preavizele pt concedieri colective. Avand in vedere ca activitatea noastra a fost suspendata ulterior prin lege, cum se plateste perioada aceasta de preaviz? Suntem obligati sa ii platim integral aceste 20 de zile, in contextul in care restaurantul s-a inchis?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 26 Martie 2020
Suntem obligati sa platiti integral acele 20 de zile lucratoare de preaviz.,
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz...4 ore...drept la plati compensatorii ancanet ancanet Buna ziua! Acum 2 zile, respectiv pe data de 22.05.2009 am fost anuntata ca firma isi restrange activitatea si drept urmare incepand cu data de 29.05.2009 ... (vezi toată discuția)
Etape concediere din motive care nu tin de persoana angajatului broscuta21 broscuta21 Buna ziua, Lucrez la o companie care a luat decizia ca din 28 persoane cate suntem, sa dea 4 afara. Intrebarea mea este, care sunt etapele pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere individuala conform art. 65, alin. (1) codul muncii gabi257 gabi257 Sunt contabila la o firma, care nu are inspector de personal. Am salariati ce nu si.au efectuat concediul de odihna pe anul acesta respectiv cota de 18 zile ... (vezi toată discuția)