avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizatie 75% stare de urgenta mediu privat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizatie 75% stare de urgenta mediu privat

buna ziua
lucrez in mediu privat medical- dializa. pot beneficia de indemnizatia de 75% ? concediu nu imi pot lua, am un copil de 5 ani si sunt divortata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 27 Martie 2020
Buna ziua,
Dupa cum suna legea, da, puteti sa solicitati sa stati cu copilul acasa.
Despre ce concediu faceti referire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idemnizatie edi123 edi123 Buna ziua Daca ambii parinti lucreaza intr-0 institutie publica , unul la SJA iar celalalt intr-o Unitate de Asisteta Medico-Sociala poate beneficia unul din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie, program scurt, concubinaj VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! Va rog sa ma jutati cu niste info: 1. Voi naste in curand. Stam in concubinaj. As vrea sa stiu daca tatal poate merge de unul singur sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere bebe 2 Claudia_85 Claudia_85 Buna ziua,sunt acasa in concediu de maternitate ,bebelusul meu face 2 ani in 13 septembrie,anul acesta,iar in prezent sunt insarcinata in 2 saptamani cu bebe ... (vezi toată discuția)