avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare in stare de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare in stare de urgenta

Buna ziua,
Sotia lucreaza in productie dar firma nu ii asigura transportul. Deplasarea se face intre trei comune unde nu exista transport in comun direct si este nevoita sa schimbe cel putin doua microbuze si sa astepte foarte mult. De obicei o duceam si o aduceam eu cu auto de la servici.Ea nu are permis auto.
Puteti sa-mi spuneti cum pot proceda legal sa o duc si sa o aduc si acum in conditiile in care pe noua declaratie pe propria raspundere nu exista si aceasta optiune de bifat ?
Va multumesc si astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2020
Ionut Matei, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:50, 27 Martie 2020
Soția sa aibă adeverință de la angajator în care sa fie menționată cum se realizează deplasarea la și de la serviciu, cu dvs. ca șofer, iar dvs. bifați în declarația pe propria răspundere opțiunea 1, interes profesional.

Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta militara EugenPurdea EugenPurdea Buna ziua. Pana acum ii duceam pe parintii mei la serviciu dimineata si ii aduceam seara. In condtiile in care a intrat ordonanta militara in vigoare, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Declarație pe propria răspundere ..sorin, ..sorin, Locuiesc in Arad și doresc sa cumpăr o mașină second-hand din Timișoara, doresc sa nu mai beneficiez de transport în comun...., și pentru a merge la ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere Neculai Gheorghiu Neculai Gheorghiu In cazul in care ne continuam activitatea si avem adeverinta de la angajator este necesara si declaratia pe proprie raspundere, daca da aceasta trebuie ... (vezi toată discuția)