avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amânarea sau suspendarea ratelor
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amânarea sau suspendarea ratelor

Buna ziua in contextul noii OUG care prevede amânarea ratelor pe o perioadă cuprinsă între 1 și 9 luni întrebarea este: cei care au rate la alte instituții nebancare gen .C.A.R pot beneficia de aceste prevederi?? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:58, 27 Martie 2020
Măsura se va aplica tuturor celor ce au credite contractate la bănci sau la IFN-uri, indiferent dacă-s persoane fizice sau firme.
www.avocatnet.ro/articol_541...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumuturi acordate de car uri marlenaaftodor@gmail.com marlenaaftodor@gmail.com Se pot amâna ratele la imprumuturile de nevoi personale acordate de CAR uri cu giranți? In ce conditii? (vezi toată discuția)
Amânare rate bănci și ifn-uri Maty3 Maty3 Bună ziua! Mă interesează strict un răspuns... Până la urmă, cei cu restanțe mai mici de 90 de zile la bănci și IFN-uri, și care sunt influențați ... (vezi toată discuția)
Referitor la amanare rate. eu acum in 2020 : mi-am ... Edi.popa Edi.popa Referitor la amanare rate pentru 2021. Eu acum in 2020 : Mi-am amanat ratele 9 luni. Dupa ce am facut cererea, ma trezesc pe email cu un grafic, care continea ... (vezi toată discuția)