avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CONFIDENTIALITATE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CONFIDENTIALITATE

În urma unei fapte comise am fost arestat preventiv.,în urma înlocuirii arestului preventiv cu măsură preventivă a arestului la domiciliu o publicație media a preluat de pe portalul instantelor hotararea curții de apel și a publicat-o inclusiv adresa de domiciliu, iar de pe o rețea de socializare o poza de a mea pe care a publicat-o blurata. DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL ESTE PERMIS AȘA CEVA?
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2020
Valy692, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:23, 27 Martie 2020
portalul instantelor e public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea masurii arestului la domiciliu dupa pronuntarea hotararii cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana a fost in arest la domiciliu vreo 3 luni. Intr-un final, s-a dat o hotarare de condamnare, prin care a fost condamnat de Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Control judiciar - durata, revocare cristian1968 cristian1968 Care este durata ,,controlului judiciar,, cine stabileste durata acestei masuri preventive,cum si de catre cine se revoca? (vezi toată discuția)
Incetare masura arest constantintosca constantintosca Vrea un sfat in legatura cu starea de arest la domiciliu. S-a pus in discutie si mi-a fost prelungita starea de arest cu 60 de zile in data de ... (vezi toată discuția)