avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Jandarmeria poate trimite amenda prin posta?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Jandarmeria poate trimite amenda prin posta?

Buna ziua,
jandarmeria poate trimite amenda prin posta daca nu mi-au completat pe loc vreun proces verbal?
Nu m-au pus sa semnez nimic, doar mi-au luat numele, CNP ul si adresa.
Da,orice agent constatate poate trimite de contravenție prin posta.
Orice agent constatator poate comunica pv de contravenție prin posta.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Da,orice agent constatate poate trimite de contravenție prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate? ContSters161789 ContSters161789 Buna ziua ! Am si eu o problema,m-a sunat ai mei si mi-au spus ca am primit amenda de la jandarmerie (300 ron) prin luna Ianuarie si acum a venit procesul ... (vezi toată discuția)
Pv de contraventie semnat in alb speed09 speed09 Buna seara, am patit o mica problema in jurul orei 23:30 ma oprit un echipaj de politie (nu mcv) intr-un control de rutina deoarece oprea toti participantii ... (vezi toată discuția)
Caz amenda ratbv Roger25 Roger25 Buna ziua, In cazul in care am luat o amenda in transportul in comun in Brasov, dar constat ca pe plicul care mi-a venit in posta scrie numele meu, si ... (vezi toată discuția)