avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expira contractul de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expira contractul de muncă

Bună ziua. Daca in perioada in care este decretată stare de urgenta in Romania imi expira contractul de muncă pe perioadă determinată si angajatorul nu vrea sa imi prelungească ce este de facut?! Momentan suntem in somaj tehnic.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 28 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca indepliniti conditiile prevazute de lege, puteti beneficia de somaj in baza Legii 76/2002.

Detalii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre șomaj Pataadriana Pataadriana Dacă am luat șomaj tehnic pe perioada stării de urgentă și societatea nu prea are activitate după 15 mai aș putea să iau șomaj (nu tehnic)în ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj tehnic dacă contractul de muncă a fost incheiat de către angajator, aflându-ma in perioada de proba? Catalin.verman Catalin.verman Angajatorul, o multinațională, a decis să-mi încheie contractul de muncă saptamana trecută, pe motivul ineficientei business-ului in conjuctura de ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic-ajutor pentru desfacere contract de munca în baza art. 31, alin. 3 Nemțisor Nemțisor Am dreptul la ajutor de șomaj sau alt ajutor în condițiile în care am fost angajat în data de 9 martie 2020 și desfacere contract de munca în baza ... (vezi toată discuția)