avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Dacă îmi iau concediu medical în perioada cu noua ordonanță de urgenta știu am 75% din salariu dar dacă între timp pe colegii mei ii baga în șomaj tehnic eu cum voi proceda? Ma va baga automat și pe mine după ce concediul medical se termina în șomaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:34, 28 Martie 2020
Intrati si dvs dupa ce se termina concediul medical in șomaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul tehnic afecteaza intrarea in concediul prenatal sau la acordarea indemnizatiei de crestere copil de pana la 2 ani? crisn crisn mai am o saptamana si putin si pot intra in prenatal , vreau sa stiu dc societatea are dreptul de a ma baga in somaj tehnic si dc da,dupa acea saptamana pot ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic carlaelena carlaelena Bună ziua, Colegii mei intra in somaj tehnic cu data de 1 aprilie.Eu sunt in concediu medical pana la 30 aprilie,voi fi băgat automat in somaj tehnic sau ma ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei concediului prenatal pe luna decembrie 2009 gheru1 gheru1 Buna ziua! Lucrez in invatamant iar incepand cu 14 decembrie 2009 am intrat in concediu prenatal.In perioada 7.12-13.12 2009 am fost in concediu medical ... (vezi toată discuția)