avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Poți face mișcare individuala (sau cu familia) ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Poți face mișcare individuala (sau cu familia) ,respectând ordonanță 3

Bună ziua!
Putem avea mișcare individuală (sau cu familia) respectând ordonanță 3?
Pana la ce distanța de locuință poți sa te deplasezi folosind declarația pe proprie răspundere, motivând activitatea fizica individuala?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 11:01, 28 Martie 2020
In modelul de declarație nu e data vreo distanta, ci doar se spune "in apropierea", iar activitea fizica e menționată a fi individuala, nu în grup.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare la o alta proprietare CatalinIonut1996 CatalinIonut1996 Buna ziua! Este legală deplasarea de la oras la tara pe o distanță de cca 50 de km? Detin acolo o casa la care nu am mai fost de 2 luni si as vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Ref ordonanțe militare miruna27 miruna27 Am 65 de ani și doresc sa ma deplasez in alta localitate pt îngrijirea părinților. Menționez ca nu ma încadrez in cele doua ore 11-13. Am voie? (vezi toată discuția)
Contestație proces-verbal Petru2001 Petru2001 În data de 13 aprilie am fost oprit pe stradă de un polițist care mi-a cerut declarația pe proprie răspundere. A considerat că nu este valabilă, ... (vezi toată discuția)