avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Conturi Yahoo Messenger sparte
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Conturi Yahoo Messenger sparte

Am si eu o problema mai complicata deoarece de la un simplu joc (triburile) s-a mers mult mai departe, spargere de adrese de mail si infractiunea de alterare a integritãtii datelor informatice.
Cu ajutorul celor 2 casute de mail s-a logat pe mai multe conturi de la diferite site-uri, forumuri.

Mi s-a spart un cont de la jocul triburile. De fapt prin abuz de incredere, eu i-am dat parola sa intre in lipsa mea. Ma rog,asta nu-i o problema. Problema a aparut in momentul in care mi-au fost sparte 2 adrese de mail. Pe aceste conturi nu mai pot intra,a schimbat parolele iar la intrebarile de siguranta nu-mi mai amintesc raspunsurile.
Despre persoana care a pus la cale nemernicia cunosc cateva detalii precum si 3 adrese de IP. Stiu ca locuieste in Timisoara, munceste intr-o farmacie si se numeste **********. Adresele IP au provideri tot din Timisoara.
Ma intereseaza unde pot depune o plangere penala. Exista vreo posibilitate online? Am si alte variante?
Cel mai recent răspuns: ghotycul , utilizator 17:44, 7 Ianuarie 2010
stiu cum e treaba cu triburile. il joc si eu.
1. nu are cum sa iti sparga adresa de mail. eventual sa ti-o schimbe cu alta, sa iti schimbe parola de la userul de joc si astfel sa nu mai poti intra pe contul de joc.
2. iti poti recupera cee 2 adr de mail. trimiti mail la SECURITY YAHOO, le explici problema, faci dovada ca ai fost "propietarul" (adr adrese ip de logare, contacte, etc)acelor adrese si ti se reseta parola. (asta o stiu pt ca mi-am recuperat si eu o adresa prin aceeasi metoda).
3. daca nu ti-ai recuperat contul de "triburi", depui ticket la admini, explici situatia si se rezolva (intr-un fel sau altul).

bafta si asta sa iti fie inv de minte.
apropo, pe ce lume joci/jucai si ce user ai?
e buna asta cu triburile.
Eu deocamdata am scapat de astfel de probleme.
0768157 pe L10

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont spart pe ''triburile'' AndreibZn AndreibZn Buna ziua , am fost banat (exclus din joc pe triburile) dupa ce mi s-a spart contul cu cateva ore inainte bagasem in joc mai bine de 1000 lei (10 milioane lei ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)