avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Este posibila intoarcerea la locuinta de domiciliu?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Este posibila intoarcerea la locuinta de domiciliu?

Buna ziua,suntem 2 persoane care ne aflam in alt judet decat cel de domiciliu si dorim sa ne intoarcem la domiciliu nostru,Se poate face asta fara riscul de amenzi sau alte probleme juridice.Aici nu mai putem sta pentru ca nu mai putem plati chiria,Ma gandeam sa mergem cu trenul.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2020
Ovidiuyz, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va completati declaratiile pe proprie raspundere si sa mentionati ca va intoarceti ACASA!
Multumesc pentru raspuns.Vom scrie acasa pe decalaratii si speram sa nu existe probleme.
Este ecomandat sa faceti acest lucru cat se poate de repede, în ipoteza agravării situației posibil sa se introducă restricții suplimentare.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort? Mire26 Mire26 Buna ziua...am o sora care vrea sa divorteze..are 2minori (10ani,5ani).pana acum ceva timp sotul a fost de acord cu acest divort spunandu-i ca ,copii o sa ... (vezi toată discuția)
Divort domiciliu diferit irinuca1 irinuca1 buna ziua, as avea o intrebare, ne aflam in pragul unui divort, casa este pe numele sotului si eu am domiciliu diferit in buletin desi am locuit impreuna, ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)