avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reducerea personalului în instituțiile bugetare pe ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reducerea personalului în instituțiile bugetare pe termen limitat nu ar constitui o măsură adecvată în condițiile pandemiei cu COVIT- 19 ?

Din moment ce nu prea se mai lucrează eu consider ca ar trebui procedat în acest mod.

Dvs. ce părere aveti?

S-ar face si economie la bugetul de stat.
Trebuie bani si pentru cei aflați în șomaj tehnic.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:51, 29 Martie 2020
Reducerea personalului în instituțiile bugetare presupune trimiterea in somaj care inseamna bani tot de la bugetul de stat.

Eu as merge pe alta varianta in sectorul bugetar .. art.52 alin.3 C.mun.
Da, este corect.
Cert este faptul că ceva trebuie facut.

Problema.este ca unii nu prea lucrează.
Unii au de lucru iar alții când stau degeaba sau plimba 3 hartii toata ziua si sunt platiti.

Este si mare nevoie de bani acum.

Ma tem însă că politicul.o sa isi apere mușterii...
Aceasta ar fi o altă greșeală fatală...
Trebuie actionat in mod chrurgical în aceste momente.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumularea pensiei cu salariu sandita sandita Mama mea, urmeaza sa primeasca decizia de pensionare, dar ar mai vrea sa munceasca. Lucreaza in sistem bugetar, ca asistent medical, iar pensia va fi de 11 ... (vezi toată discuția)
Concedierea art 65 aliniatul 1 desființarea locului de muncă AdevarulALways AdevarulALways Buna ziua, Am lucrat mai bine de 7 ani intr-o firma in Arad. Acum pe fundalul crizei CoVID19, angajatorul mi-a comunicat in scris ca ma concediaza pe baza ... (vezi toată discuția)
Intrarea in somaj tehnic Llala Llala Buna ziua ! O parte a angajatilor institutiei bugetare la care lucrez,( institutie de cultura,subventionata de primarie) a intrat in somaj tehnic de la 1 ... (vezi toată discuția)