avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legea 19
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legea 19

buna, sunt mama unei fetite de 2 ani si 1 luna. fetita nu e inscrisa in nici o forma de invatamant . soacra statea cu fetita in timpul in care eram la munca ..legea 19/2020 spune ca beneficiaza de zile libere doar parintii care au copii cu varsta de pana la 12 ani si sunt inscrisi intr.o forma de invatamant...parintii care sunt in situatia mea ce pot sa faca?? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 30 Martie 2020
Isi pot lua zilede CO/CFP sau pot fi trimisi in somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere părinți pe timpul stării de urgență Bogey Bogey Bună ziua, Am văzut că a fost promulgată legea nr. 19 din 14 martie 2020, care spune: (2) Prevederile alin. (1) se aplică părinților care ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 19/2020 noa noa Beneficiaza persoana care nu isi poate lua zile libere platite conform lg. 19/2020, de majorarea salariala prevazuta de lg. 19/2020, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Legea 19 / 2020 Anky1988 Anky1988 Buna ziua.Am si eu o nelamurire in legatura cu legea 19 /2020. Parintii beneficiaza in continuare de zile libere platite pe toata perioada închiderii ... (vezi toată discuția)