avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19 / 2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19 / 2020

Buna ziua.Am si eu o nelamurire in legatura cu legea 19 /2020. Parintii beneficiaza in continuare de zile libere platite pe toata perioada închiderii temporare a școlilor chiar si in perioada in care ar trebui sa fie vacanta de Paste?
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2020
Anky1988, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vic85tor , utilizator 16:49, 9 Mai 2020
Ce doriti sa stiti ? Dati mai multe detalii.
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu sunt o mamica cu un copil pana in 12 ani.Am depus cerere pt aceasta lege si acum stau acasa.Dar vroiam sa stiu in caz ca situatia se inrautateste si scolile raman inchise....pe perioada in care se supune ca ar trebui sa fie vacanta,zilele acelea de vacanta intra in aceasta lege sau sunt neplătite?
Cornel Vasile a scris:

Ce doriti sa stiti ? Dati mai multe detalii.

Pe durata vacantei , consider ca veti primi aceeasi indemnizatie de 75%, urmand a se reprograma zilele de CO.
Multumesc frumos pt raspuns!
Adica in ce sens se reprogrameaza zilele de CO?

Cornel Vasile a scris:

Pe durata vacantei , consider ca veti primi aceeasi indemnizatie de 75%, urmand a se reprograma zilele de CO.

Se vor efectua in alta perioada , daca nu se decide altfel.

Alte discuții în legătură

Este legal sa ma oblige fabrica la care lucrez sa îmi concediu de odihna Nori nor Nori nor Sunt în concediu de îngrijire copil pe perioada pandemiei. Ieri am fost anunțată de șeful meu ca trebuie sa merg la firma sa îmi fac cerere de concediu ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 alexandra222 alexandra222 Buna ziua,am o nelămurire, în ceea ce privește legea 19 /2020,privind acordarea de zile libere pt copii,aceasta lege se aplica până la urmă si pe ... (vezi toată discuția)