avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Diferenta dintre un război clasic si un război ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Diferenta dintre un război clasic si un război bacteriologic

In cazul unui război clasic, pentru civili atunci când suna sirena oamenii se adăpostesc si dupa ce trece bombardamentul inamic oamenii își reiau viața.

In cazul unui război bacteriologic, asa cum.este războiul cu noul.coronavirus Nu suna nicio sirena, nu te anunță nimic de sosirea inamicului.Nimeni nu stie cand vine sau unde vine...

Nu este un război usor.
Este un inamic perfid si care te ataca pe la spate fără a putea fi anunțat.
Sau...esti anunțat că este prezent permanent printre noi...

Nu gânditi ca este ceva simplu.
Este mai greu sub aspect psihologic decat un război clasic.
Este bine sa gânditi ca trebuie să fiți mult mai puternici decat părinții, bunicii sau strabunicii vostrii...deoarece ei nu au fost puși sub o astfel de presiune psihologică.

Ei ieșeau, se distrau, dansau în perioada de timp in care nu erau bombardamente.
Acum...exista un risc de bombardament fără a exista o sirena care să va anunte un bombardament, fără a ști că există riscul să va pierdeți viața sau sa fiti răniți pe viață...

Nu va gânditi ca, daca nu vedeti bombardiere inamice pe cer nu exista niciun risc pentru ca virușii sunt foarte inselatori, foarte perfizi, fiind niste ucigași silentiosi si nemiloși si care nu cunosc mila. VA ucid fără milă pentru ca virușii nu au milă.

Efortul vostru de a sta in casa este foarte mare dar asa va salvați viața.
Nu va gânditi ca străbunii vostrii au fost mai eroi ca voi ci sa gânditi ca voi trebuie sa rezistati eroic.Asa cum ei s-au luptat sa tina in viata neamul românesc în viața tot la fel trebuie sa faceti si voi.Cei care veti rezista, veti fi la fel de eroi ca ei, pentru ca asa veti rezista în tranșee împotriva noului coronavirus si il veti învinge intr-un final.
Virusul ucigaș nu va trece de voi si nu va va putea răpune.Veti fi ca cei de la Mărășești...care au spus: ,, Pe aici nu se trece" !
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:10, 18 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți dreptate, inamicii nevăzuți sunt mult mai greu de învins.

Este bine sa gânditi ca trebuie să fiți mult mai puternici decat părinții, bunicii sau strabunicii vostrii...deoarece ei nu au fost puși sub o astfel de presiune psihologică.

Aș spune totuși, că e mult mai simplu acum decât pe vremea războaielor pe care le-au purtat sau îndurat înaintașii noștri.

Efortul vostru de a sta in casa este foarte mare dar asa va salvați viața.

Nu e mare deloc. E greu să nu facă nimic? Ar fi tare bine să poată fi teleportați pe vremea celui de-al doilea război mondial, măcar 5 minute, toți cei care se vaită din cauza măsurilor luate. Avem mâncare, apă caldă, locuințe, tv, internet, suntem informați și, în plus, știm că se poate termina relativ repede. Nu există nicio scuză pentru acei inconștienți care zădărnicesc scurtarea perioadei prin care trecem.
Iata ca s-a dovedit cat de greu este...

Stăteam bine in Europa și acum stam foarte rău.

Nu mereu ceea ce pare simplu este chiar asa...
Am arătat acest lucru dar nu s-a înțeles...

Romanii au rupt rândurile si este un dezastru.Nu toti, o mica parte și a fost suficient.Cei veniti din diaspora..
.
Virusul a pătruns foarte tare în rândul societății.
Exact ce ziceam...când vorbeam c trebuie sa fie aparare ca la Mărășești

Nu a existat o astfel de apărare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cei care au functii de conducere in dsp ar trebui să demisioneze daca au o astfel de atitudine CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am văzut ceva incredibil venit din partea celor care au obligația de a proteja sănătatea publică.A celor care sunt medici si trebuie sa stie ca medicii ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)