avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pot beneficia de șomaj tehnic?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pot beneficia de șomaj tehnic?

Dacă dețin un pfa fără angajați și către stat am plătit doar cas pot beneficia de șomaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:55, 30 Martie 2020
Ajutorul nu este conditionat de plata unor taxe in trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)
Sunt pfa, pot beneficia de somaj tehnic? byngarz byngarz buna seara as dorii sa stiu daca pot beneficia de somaj tenic pe timp de iarna? eu neangajat doar pfa constructii sistem real cu venit realizat de 2000 lei ... (vezi toată discuția)