avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj technic covid 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj technic covid 19

Buna ziua,Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de somaj technic/ajutor social in cazul meu si in ce forma?Am demisionat in data de 10 Martie cu preaviz,dar nu am reusit sa ma angajez pentu ca pensiunea s-a inchis intre timp!Unde am vrut sa ma angajez ca camerista!
Cel mai recent răspuns: irmaboros , utilizator 09:59, 30 Martie 2020
Nu puteti beneficia de somaj tehnic, in aceste conditii.
dar ajutor social?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Alexandra_Ruxandra Alexandra_Ruxandra am fost angajata exact la inceputul anului acesta. in luna noiembrie am fost anuntata ca voi intra in somaj tehnic. acum am fost informata ca voi fi chemata ... (vezi toată discuția)
Demisie Pordea Pordea Buna ziua! Am revenit cu o noua intrebare. La începutul lunii Martie am semnat un contract nou la o firma unde ar fi trebuit sa încep pe data de 6 ... (vezi toată discuția)
Somaj daniela_estel daniela_estel Buna ziua,in data de 26 martie termin concediul de crestere copil si nu stiu cum sa fac sa iau somaj.Fima la care am lucrat in astia 2 ani toti angajatii care ... (vezi toată discuția)