avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... ITP
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

ITP

Bună ziua! Ordonanța militară Nr 3 din 24 03 , la art 12, spune că documentele emise de autoritățile publice care își pierd valabilitatea pe perioada stării de urgență, pot fi preschimbare in 90 de zile de la încetarea stării,dar totuși am văzut un act emis de RAR Harghita in care spune că ITP ul își pierde valabilitatea, întrebarea mea : e posibil să fie adevărat?? vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 09:09, 30 Martie 2020
ITP si polita RCA nu se prelungesc.Trebuiesc reinoite
Da, este adevărat. Comunicatul e al RAR, cei de la Harghita doar l-au preluat.
Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_542...

Unitățile care fac ITP nu sunt autorități publice cum sunt primăriile, prefecturile etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat Gaman84 Gaman84 Valabilitatea actului de identintitate îmi expiră pe data de 08-04-2020. Dupa ce trece starea de urgență cât timp am la dispoziție să-mi fac buletinul? (vezi toată discuția)
Permis suspendat / situatie de urgenta viktor20 viktor20 DRPCIV comunica pe 24 martie 2020: \"In conformitate cu prevederile art.14 din Decretul Presedintelui Romaniei nr. 195 din data de 16 martie 2020 privind ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea documentelor pe perioada starii de urgenta si imediat dupa mvaduva mvaduva Buna ziua, Extras de pe pagina drpciv.ro : <<< In conformitate cu prevederile art.14 din Decretul Președintelui României nr. 195 din data de ... (vezi toată discuția)