avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Actualizare model declaratie angajator
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Actualizare model declaratie angajator

Buna ziua, am eliberat sapt. trecuta adeverinte model tipizate pentru toti salariatii care se deplaseaza la locul de munca....dar intre timp, vad ca a aparut un model actualizat unde se precizeaza perioada valabilitatii.....sa inteleg ca trebuie refacute toate dupa noul model??? Cele vechi nu mai sunt valabile? Cum ar trebuie sa interpretam acest "model actualizat"?
Multumesc!!!
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
Utilizatoarea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:52, 30 Martie 2020
Dacă diferențele sunt substanțiale trebuie făcute altele.
Ati putea pune însă data si aplica ștampila si pe acestea daca va este mai usor asa.
Important este sa se respecte cerințele legale.
Trebuie sa fie refacute adeverintele de la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Avocatul stagiar colaborator poate sa puna stampila lui pe o adeverinta de practica? petri petri dragi colegi, sunt avocat stagiar colaborator si de curand am fost rugata sa pun stampila mea pe o adeverinta prin care sa se faca dovada efectuarii practicii ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cu nr.zile concediu medical AdiCov AdiCov Va rog sa-mi spuneti daca in noul format al adeverintei de asigurat se mai completeaza sau nu datele -coasiguratului- ? (vezi toată discuția)