t.simona 
	    	Utilizator

t.simona 
	    	Utilizator	    

t.simona, utilizator
 t.simona, utilizator 	
			~ final discuție ~
 andra1234	                   

buna ziua,
intrebare scurta pentru legalitate deplina: un asociat dintr-un pj [si admin, in acelasi timp] imprumuta srl-ul. se ajunge la o valoare maricica. ... (vezi toată discuția)
	                    andra1234	                   

buna ziua,
intrebare scurta pentru legalitate deplina: un asociat dintr-un pj [si admin, in acelasi timp] imprumuta srl-ul. se ajunge la o valoare maricica. ... (vezi toată discuția)

Enachescumihaela	                   

Buna ziua. Am avut un apartament cumparat pe firma. In urma unui control de la finante au considerat ca amortizarea nu este deductibila la calculul imp pe ... (vezi toată discuția)
	                    Enachescumihaela	                   

Buna ziua. Am avut un apartament cumparat pe firma. In urma unui control de la finante au considerat ca amortizarea nu este deductibila la calculul imp pe ... (vezi toată discuția)

costicul	                   

Am vandut o masina eu,persoana juridica la o persoana fizica.Sa-mi spuneti daca fac bine inregistrarile:
valoare inventar-1000
valoare vanzare (cu ... (vezi toată discuția)
	                    costicul	                   

Am vandut o masina eu,persoana juridica la o persoana fizica.Sa-mi spuneti daca fac bine inregistrarile:
valoare inventar-1000
valoare vanzare (cu ... (vezi toată discuția)