avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... SCADENTA ANTICIPATA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

SCADENTA ANTICIPATA

Buna ziua. referitor la un credit ipotecar. Am restanta la rata scadenta din luna decembrie data 27 , partial. adica din rata de 2150 lei am ramas restanta cu 400 lei. Banca MA OBLIGA acum sa fac refinantare pentru a acoperi restanta aferenta lunii decembrie ,precum si ratele lunilor ianuarie,februarie si martie ca sa nu declare creditul scadent. in contract scrie ca poate fi declarat scadent fara notificare prealabila. este ok sa fiu obligata sa fac refinantare pentru a acoperi ratele sau nu ?
mentionez ca eu am facut o solicitare pentru amanarea platii pana pe 31,la care nu am primit decat un telefon cu varianta refinantarii. eu sincer,as prefera sa nu fac refinantare,(de fapt este un alt credit) pentru a nu ma mai impovara cu o rata. cum ar trebui sa procedez ?
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
caef, utilizator

Alte discuții în legătură

Refinantare sau reesalonare credit lungu nicolae lungu nicolae am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate ... (vezi toată discuția)
Credite la banci ana93 ana93 va rog ajutati-ma cu un raspuns! am lucrat la o firma care a inceput sa aiba probleme si in mai 2006 mi s-a desfacut contractul de munca prin acordul ... (vezi toată discuția)
Rescadentare neaprobata Biaboa Biaboa Buna ziua In 2010 luna martie am facut impreuna cu sotul meu un contract de credit pe o perioada de 3 ani si 6 luni cu o rata lunara de 1000 ron, scadenta ... (vezi toată discuția)