avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... OUG
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

OUG

Bună ziua, știe cineva ceva referitor la creditele garantate de stat din cauza COVID-19? Am citit Ordonanță de Urgență, dar nu știu exact cum se procedează cu întocmirea actelor necesare pentru împrumut. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Preluare firma cu credit in banca - ce masuri poate lua banca? r3b3ka r3b3ka Avem o problema de afaceri pt care avem nevoie de un sfat profesional. Am predat o firma prin cesionare de parti sociale catre un asociat unic. Firma detine un ... (vezi toată discuția)
Banca modifica contractele existente? eka20 eka20 Buna ziua! Am rugamintea de-a ma ajuta in problema mea, care probabil este a multor romani. Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca,in valoare ... (vezi toată discuția)
Sora mea intentioneaza sa ma ajute cu fonduri sa imi cumpar o casa in uk C1Vasile C1Vasile Buna ziua, Locuiesc in Anglia si am gasit o casa aici pe care doresc sa o cumpar iar sora mea s-a oferit sa imi trimita bani sa achit o parte din valorea ... (vezi toată discuția)