avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Transport membru de familie la muncă
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Transport membru de familie la muncă

buna seara
In cazul in care trebuie sa imi duc soția cu masina la munca,ce trebuie sa bifez,specific pe declaratia pe propria răspundere pentru a fi in legalitate. Mentionez ca pana la servici este nevoită să schimbe 2 mijloace de transport dus , două intors. Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:10, 31 Martie 2020
"Întrebare: Pot să-mi transport cu mașina soția/soțul la/de la serviciu?

Răspuns: Dacă apreciați că motivul deplasării este unul justificat, puteți face acest lucru completând declarația pe proprie răspundere raportat la prevederea din art.1 litera d din Ordonanța Militară nr. 3 din 2020 (deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie).
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare pentru motive justificate - ordonanta militara 3 pcocev pcocev Buna ziua, Ordonanta Militara nr. 3/24.03.2020 prevede la art. 1 lit. d) o excepție de la interdicția de circulație a persoanelor, formulată astfel : ... (vezi toată discuția)
Ref ordonanțe militare miruna27 miruna27 Am 65 de ani și doresc sa ma deplasez in alta localitate pt îngrijirea părinților. Menționez ca nu ma încadrez in cele doua ore 11-13. Am voie? (vezi toată discuția)
Buna ziua..cum pot să îmi aduc băiatul acasă de la cluj la botoșani? Vasya75 Vasya75 Băiatul este student si stă în chirie ..până la sfârșitul lunii aprilie trebuie să eliberăm apartamentul..este necesar să merg cu un mijloc de ... (vezi toată discuția)