avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Galagie vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Galagie vecini

Am o vecina rea voita care de ani de zile ne terorizeaza. Suntem tineri la fel si ea. Pana sa aibe copii ne teroriza cu muzica tare chiar si la 5 dimineața, mers pe tocuri dimineața cate o ora (si nu exagerez). Cerandu-i in repetare randuri sa fie mai atenta mințea de fiecare data (clar este mitomana) ca nu face ea (desi cand in sfarsit pleca la munca, ca prin minune, nu se mai auzea nimic). Si-a trimis iubitul împreună cu țiganii sa ne amenințe cu taiere de organe daca o mai deranjam. Apoi s-a despărțit de iubitul cu care a făcut gemeni...au urmat luni de zile in care țipa prin telefon la iubit si ne deranja cu bocete si urlete ca s-a incurcat cu unul insurat si a ramas cu 2 copii pe cap etc. Problema este ca acum avem si noi copil, mic, iar ai ei copii needucați ( varsta de aprox 3 ani) sunt efectiv isterici. De când se trezesc si pana se culca rag, țipă, trântesc de vibreaza pereții, plang noaptea cate o ora fara ca măsa sa ii liniștească, uneori tipa pana ragusesc... Incepe sa imi deranjeze copilul f tare, mi-l trezesc din somn sau nu il lasa sa adoarma. Un copil de 10 luni are nevoie de minim 2 somnuri ziua de peste o ora ceea ce al meu nu reușeste mai deloc. Desi el este cuminte de fel se vede de o perioada de timp ca e in urma cu somnul pt ca este f plângăcios si iritat. Culmea cand ii cerem sa ii potoleasca ne zice ca suntem obraznici ca nu poate sa le puna plasturi la gura. De multe ori stiu ca este cu ei acasă, ei țipă si trântesc si nici o reacție din partea mamei lor sa le zică ceva, ajung la concluzia ca face special. Vreau un sfat concret, va rog, unde si cu cine sa merg sa vorbesc. Este rea vointa din partea ei, este o femeie bolnavă, meschina si mincinoasă. A ajuns si pe la alte vecine sa se victimizeze sa îmi spuna vecinele ca sunt rea cu ea si ca ea este o eroina ca crește 2 copii. Si eu as vrea sa il cresc pe al meu in liniste, sa se odihneasca. Rog pe cei care vor sa ma sfătuiască sa ma mut la casă sa se abtina. Înțeleg ca sunt copii dar mai trebuie sa ii si educam nu sa ii lasam de capul lor.
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
Hutanucrina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Hutanucrina , utilizator 14:08, 31 Martie 2020
Daca detineti probe concrete,sesizati oficial politia
Mulțumesc de răspuns. Asta ce inseamna sa înregistrez?

ynocentta a scris:

Daca detineti probe concrete,sesizati oficial politia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire de catre vecin cartedejoc cartedejoc Buna ziua! In apartamentul de sub al meu s-a mutat de curand un cuplu de chiriasi care ma acuza ca fac zgomote care ii deranjeaza. Au venit la usa mea de 4 ori ... (vezi toată discuția)
Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)