avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cetatean roman cu rezidenta in SUA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cetatean roman cu rezidenta in SUA

Sunt cetatean roman care am obtinut rezidenta permanenta in SUA. In prezent, locuiesc in SUA, dar lucrez pentru o firma din Romania. Voi avea un contract pe drepturi de autor sau atreprepriza intre mine si firma din Romania. Intrebare: Cum este bine sa inchei contractul ca cetatean roman cu domiciliu din CI sau cetatean roman cu rezidenta in SUA? Ce obligatii implica asta referitor la dubla impunerere?

Alte discuții în legătură

Cetatean strain invitat la finante arad agneska agneska Sant cetatean australian cu domiciliul in Australia si cu resedinta temporara in Romania ( cu buletin temporar valabil un 1 an cu posibilitate de prelungire). ... (vezi toată discuția)
Impozit profit din cesiune parti sociale monicelu monicelu Buna ziua, Am o intrebare. Daca sunt cetatean american asociat intr-o societate comerciala cu raspundere limitata si doresc sa cesionez partile mele sociale ... (vezi toată discuția)
Impozitare profit venit din strainatate guvidu guvidu Intentionez sa deschid o firma de software (LLC) in Statele Unite (California) impreuna cu partenerul meu care locuieste in California.Dupa ce a intrebat, am ... (vezi toată discuția)