avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... somaj tehnic indemnizatie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

somaj tehnic indemnizatie

buna ziua! sunt asistent medical de ati la un spital particular si am fost anuntata ca voi intra in somaj tehnic. ce valoare va avea indemnizatia? 75% din salariul mediu brut national sau 75% din salariul meu?
mutumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 31 Martie 2020
75% din salariul dvs. dar statul nu va deconta mai mult de 75% din câștigul salarial mediu brut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic ANAMARIAC22 ANAMARIAC22 Bună ziua! Am și eu doua intrebari. 1. Soțul meu urmează sa fie dat în șomaj tehnic. Șomajul tehnic este 75% la din salariu brut din contract? 2. ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic si salariul angajatului danilusca danilusca Buna ziua, , conform OUG 32/2020 , art,1 alin.11 , se poate plati salariul unui angajat , in situatia in care societatea isi permite , cu pana la 75%din ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)