avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... asigurari masina
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

asigurari masina

De ce mai este valabila inca plata RCA ului, atat timp cat - in aceasta perioada - nici nu mai circul cu masina?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:27, 1 Aprilie 2020
Ca nu circulati cu autoturismul este problema dvs, dar aveti dreptul da circulati in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea autoturismului catalinmail072007 catalinmail072007 Daca nu circul cu autoturismul, acesta va fi radiat din circulatie, dupa o anumita perioada, in lipsa RCA-ului sau a ITP-ului ? Mentionez ca ambele imi expira ... (vezi toată discuția)
Rca pentru o masina defecta? Irina S. Irina S. Am un autoturism care s-a defectat. Intre timp a expirat si polita RCA. Mai dureaza pana o repar deoarece nu am gasit piesele necesare. Trebuie sa-i fac RCA ... (vezi toată discuția)
Autoturism inmatriculat in ue Roxa0 Roxa0 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este perioada cu care se poate circula in Romania cu un autoturism imnatriculat in Portugalia. Mentionez ca autoturismul ... (vezi toată discuția)