avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020

Lucrez ca si asistenta in spital, sotul lucreaza in strainatate, am doi copii, de 12 si 15 ani! Ce as putea face ca sa nu ii las singuri daca ma imbolnavesc sau vin in contact cu pacienti infectati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 31 Martie 2020
CO , CFP sau somaj tehnic. .... Legea 19/2020 nu va este aplicabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza legea 19/2020 gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua, Ma aflu in urmatoarea situație: am inaintat ieri catre angajator cererea de acordare a zilelor libere pentru parinti, conform legii nr.19/2020 ... (vezi toată discuția)
Zile libere părinți pe timpul stării de urgență Bogey Bogey Bună ziua, Am văzut că a fost promulgată legea nr. 19 din 14 martie 2020, care spune: (2) Prevederile alin. (1) se aplică părinților care ... (vezi toată discuția)
Legea 19 veropopa veropopa buna, sunt mama unei fetite de 2 ani si 1 luna. fetita nu e inscrisa in nici o forma de invatamant . soacra statea cu fetita in timpul in care eram la munca ... (vezi toată discuția)