avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare liber profesionist
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare liber profesionist

Buna ziua,am și eu o întrebare privind deplasarea in interes profesional,eu fiind liber profesionist nu am o adeverința de la angajator și pot completa doar declarația pe propria răspundere. Problema mea fiind următoarea,eu fiind din Slatina doresc sa ma deplasez in Craiova și totul o sa dureze 4 sau 5 zile. Din declaratie am observat ca ma pot deplasa,dar trebuie și retur,pot sa fac cumva sa stau in Craiova pe perioada dorita? Sau sa completez o declaratie când plec din Slatina și alta când plec din Craiova? Mulțumesc frumos,sper ca am fost înțeles.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 19:42, 31 Martie 2020
Da, veti completa pt fiecare deplasare si/sau zi. Completati totdeauna adresa locuinței si locul/locurile deplasării. Daca sa zicem in Craiova veti sta la hotel, atunci veti completa corespunzator adresa locuinței ca fiind cea a hotelului.

Da, veti intocmi una cand plecati din Slatina și alta când plecati din Craiova.
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Urgent Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua Având in vedere noua ordonanta militară care va intra intra in vigoare in aceasta seara, așa dori sa ma lamuriti dacă fiecare salariat care ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj - intermediere asigurari - deplasare in "conditiile covid" mrbilly mrbilly Buna ziua, Sunt asistent in brokeraj (cursuri finalizate si examen promovat), declarat la ANAF - practic intermediez asigurari (in partea de S-E a ... (vezi toată discuția)