avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Covid 19
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Covid 19

Buna ziua,
Astazi imi expira cea de-a 3 a perioada contractuala determinata incheiata intre mine si angajator. Am intrebat la Resurse Umane daca mi se tranforma contractul in CIm pe perioada nedeterminata sau se incheie defintiv si mi-au spus ca l-au prelungit din nou datorita Covid -19.
Este a 4 a perioada determinata succesiva la dumnealor.

Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 1 Aprilie 2020
C.i.m. incheiat pe durata determinata se poate prelungi de nenumarate ori inauntrul duratei de 36 de luni , fara a avea vreo limitare la durata prelungirii.

Art.82 C.mun.:
....
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare adry76 adry76 buna,as dorii sa intreb si eu ceva,mam angajat acum 7 luni,prima oara mi-au spus ca imi fac pe o luna,a trecut,mia facut pe trei luni,au trecut,acum mi-au ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe perioada determinata Alex_2016 Alex_2016 Am fost angajat de curand cu un contract de munca pe o perioada de 3 luni, apoi, la expirarea celor 3 luni, angajatorul a optat pentru un act aditional la ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe perioada determinata ionelaminca ionelaminca Buna ziua. Am un contract de munca incheiat pe perioada initiala de 3 luni.S-a prelungit prin 2 acte aditionale din 3 in 3 luni . Acum doresc din nou ... (vezi toată discuția)